Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Pizzakoerier beroofd; politie zoekt getuigen

Enschede – Pizzakoerier beroofd; politie zoekt getuigen

In de nacht van maandag op dinsdag even over 24.00 uur is een 20-jarige vrouw die als pizzakoerier werkzaam was, beroofd van de portemonnee die ze bij zich had. De beroving vond plaats op de Bourdonstraat in Enschede. Twee van de drie verdachten zouden gedreigd hebben met een vuurwapen of iets wat daar op leek. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer stond even stil met haar bromfiets op de kruising Hofstedeweg en de Bourdonstraat. Zij zag dat er drie mannen uit een personenauto stapte. Zij droegen allemaal een shawl voor hun gezicht. Twee van hen dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De mannen dwongen haar geld af te geven en vervolgens gingen zij er in hun auto vandoor.

De auto die werd gebruikt is vermoedelijk een Audi (5 deurs) voorzien van het Duitse kenteken BOR-ID92. Onderzoek wees uit dat deze kentekenplaten al eerder gestolen zijn. Eén van de daders had blanke huiskleur, gemillimeterd haar en was ongeveer 1.80 lang.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Gewonde na steekincident

De politie in Enschede is een onderzoek gestart na een steekincident. Een 28-jarige man ui…