Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Man aangehouden met mes en munitie

Enschede – Man aangehouden met mes en munitie

De politie heeft maandagavond 21 augustus na een korte achtervolging op de Broekheenseweg een 37-jarige man uit Enschede aangehouden op verdenking van overtreding van de wet wapens en munitie. De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Surveillerende agenten zagen die avond rond kwart over elf op de Schukkinkweg een auto met hoge snelheid rijden en besloten daarop de bestuurder te controleren. Toen ze de auto volgden, reed de bestuurder nog steeds erg hard en bereikte snelheden van rond de 120 km/u op weggedeeltes waar 60 km/u is toegestaan. Nadat agenten de bestuurder een stopteken konden geven, stopte hij op de Broekheenseweg. Toen zij hem en zijn auto controleerden, troffen ze een uitklapbaar mes aan en een hoeveelheid munitie (patronen). De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Tevens had hij nog een  geldboete open staan van enkele honderden euro’s.

Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Enschede voor verhoor en verder onderzoek.

 

 

 

2017389970

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Man berooft vrouw van ketting

Op vrijdagavond 13 juli om 17.48 uur kreeg de politie een melding dat tussen 17.15 en 17.4…