Home Overijssel Deventer Deventer – Man zwaar mishandeld na mogelijk verkeersconflict

Deventer – Man zwaar mishandeld na mogelijk verkeersconflict

Politie wil graag in contact komen met getuigen die meer weten over deze zware mishandeling.

De politie kreeg in eerste instantie een melding dat er een inbreker zou vluchten bij woningen aan de Zutphensestraat in Deventer. Echter toen ze de zogenaamde inbreker aantroffen bleek het te gaan om een mishandelde 26-jarige Deventenaar die op de vlucht was voor zijn belagers.
De man verklaarde dat hij op tussen 00.00 uur en 01.00 uur op zaterdag 3 juni op zijn scooter in het centrum van Twello reed. Daar zou hij een conflict hebben gehad na een verkeersincident  met twee inzittenden van een kleine donkerkleurige auto.

Omstreeks 1.30 uur werd hij op de kruising Noordzeestraat  met de Mr. H.F. de Boerlaan zwaar mishandeld door waarschijnlijk de inzittenden van die kleine donkerkleurige auto. De 26-jarige man werd onder andere met een voorwerp op zijn hoofd geslagen. Tevens vernielden ze  zijn scooter. De man is met ernstig letsel opgenomen in het ziekenhuis.

De politie wil graag in contact komen met getuigen die meer weten over de aanleiding en de toedracht van deze zware mishandeling. Zij kunnen bellen met 0900 8844 of zich melden via het digitale tipformulier. Anoniem reageren kan via bel Misdaad anoniem op 0800 7000.

2017252628 ^cw

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Verdachten aangehouden in onderzoek naar beroving taxichauffeur

De recherche heeft woensdag 20 juni een 22-jarige man uit Hengelo aangehouden op verdenkin…