Home Overijssel Twente Almelo Paul Gladon naar Wolverhampton Wanderers

Paul Gladon naar Wolverhampton Wanderers

Paul Gladon verkast naar Wolverhampton Wanderers. De 24-jarige aanvaller, die in Almelo nog een contract had tot 2018, tekent in Engeland een contract voor drie seizoenen met een optie voor één seizoen. Gladon kwam in de zomer van 2015 van Sparta Rotterdam naar Almelo. Vorig seizoen speelde hij 24 competitieduels waarin hij vier keer scoorde, dit seizoen staat de teller na drie duels op twee treffers. “We gunnen Paul deze mooie overstap naar een grote club als Wolverhampton Wanderers van harte”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij heeft zich afgelopen seizoen achter Wout Weghorst prima ontwikkeld en was aan het einde van het seizoen en in de play-offs om Europees voetbal van groot belang voor ons. Bovendien is Paul een goede prof en een prettige persoonlijkheid. Wij hebben met Vincent Vermeij al een prima spits in onze selectie, maar uiteraard gaan we kijken of we een vervanger kunnen halen”, besluit Hoogma.

Laad meer Almelo
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Lelystad – Gezocht – Coldcase moord Habib (Mike) M’Hedhbi

Het onderzoek naar de dood van Habib M’Hedhbi uit Zwolle uit 2000 is heropend. Er is…