Home Overijssel Twente Almelo ‘Team Melvin’ scoort volle collectebussen bij Polman Stadion

‘Team Melvin’ scoort volle collectebussen bij Polman Stadion

HeraclesEen enthousiast team collectanten was bij Heracles Almelo – Feyenoord te vinden rond het Polman Stadion. Gewapend met collectebus en voorzien van een fel oranje KiKa-shirt vroeg het gezelschap supporters van Heracles Almelo een gift te doen . De totaalopbrengst van € 2402,58 komt ten goede aan ‘Team Melvin’, dat gaat deelnemen aan de Run for KiKa marathon in New York om geld in te zamelen voor onderzoek ter genezing van kinderen met kanker.

Melvin

Het symbool van de campagne is de veertienjarige Melvin, een sportieve jongen die tevens in de jeugd speelt van AVC Heracles. Onlangs is bij hem leukemie vastgesteld. De kans op genezing voor Melvin is aanwezig. De behandelingen die hij hiervoor moet ondergaan zijn echter zwaar. Afgelopen week beleefde Melvin een positieve ondersteuning, toen hij zichtbaar genoot van een lunch samen met de selectie van Heracles Almelo.

Laad meer Almelo
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Lelystad – Gezocht – Coldcase moord Habib (Mike) M’Hedhbi

Het onderzoek naar de dood van Habib M’Hedhbi uit Zwolle uit 2000 is heropend. Er is…