Home Overijssel Deventer Aanrijding op A1

Aanrijding op A1

Vrijdag rond 20.00 uur vond er op de A1 net nabij Wilp een aanrijding plaats waarbij drie personenauto’s en een vrachtwagen waren betrokken. De rijbanen richting Hengelo waren hierdoor enige tijd afgesloten. De aanrijding ontstond toen de twee personenauto’s op de linker rijbaan plotseling moesten afremmen voor een voorligger. De achterste van de twee auto’s reed hierdoor tegen zijn voorligger en week vervolgens uit naar rechts. Op de rechterbaan raakte hij de vrachtwagen, begon te draaien en raakte de derde personenauto. Twee personen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Laad meer Deventer

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal – Zeven Alleetjes – Zwolle

Bij een bloemist in Zwolle werd er ingebroken. De inbreker heeft de winkel doorzocht en gi…