Home Overijssel Deventer Overval Chinees restaurant

Overval Chinees restaurant

Zondagavond 24 februari is een Chinees restaurant aan de Holterweg in Deventer overvallen. De politie is op zoek naar getuigen. Tussen 20.40 en 20.45 uur vond de overval plaats. Op het moment van de overval waren geen gasten aanwezig in het restaurant. Twee medewerkers waren bezig met afsluitende werkzaamheden, toen plotseling man met een bivakmuts het restaurant binnenkwam. Onder bedreiging van een vuurwapen, of iets dat daarop lijkt, werd een medewerkster gedwongen geld in een rugtas te stoppen. Daarna is de man, met onbekende buit, weggerend in onbekende richting.

Signalement

Van de overvaller is het volgende signalement bekend:

Man van ongeveer 1.70m. lang;

Normaal postuur;

Ongeveer 20 jaar oud;

Droeg een bivakmuts en had een donkere rugtas bij zich.

via Overval Chinees restaurant | politie.nl.

Laad meer Deventer

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Politie treedt op bij demonstratie in Zwolle

De politie heeft vanmiddag in Zwolle opgetreden tegen strafbare feiten die daar gepleegd w…