Home Overijssel Ruimte voor de Vecht ‘WOW’ genomineerd

Ruimte voor de Vecht ‘WOW’ genomineerd

Het Overijsselse programma ‘Ruimte voor de Vecht’ is genomineerd voor een prijs van het landelijke platform ‘Water ontmoet Water’ (WOW). WOW zorgt voor uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van samenwerking tussen waterbeheerders. Naast de watervariant is er ook een WOW voor wegenbeheerders. (‘Wegen ontmoeten Wegen’).

De genomineerden voor de prijs zijn voorbeelden van uitstekende samenwerkingsvormen op het gebied van water- of wegbeheer goed is vormgegeven. De overige genomineerden zijn ‘Baggertubes Oosteinderpoel’, ‘Dijken op veen’, ‘Combiplan Nijverdal’ en ‘Ring Zuid Groningen’. De prijs wordt uitgereikt op het de landelijke WOW-dag op 4 april. Tijdens deze WOW dag  verzorgen de projectmensen van Ruimte voor de Vecht een workshop  samen met waterschap Velt en Vecht.

Laad meer Overijssel

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…