Home Noord-Holland Zaanstad Getuigen auto-inbraak gezocht

Getuigen auto-inbraak gezocht

Een eigenaar van auto werd in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 mei zeer onaangenaam verrast toen zij bij haar geparkeerde auto op het Stationsplein in Koog aan de Zaan aankwam en zag dat er was ingebroken. Een ruit van de auto bleek te zijn vernield en er is onder meer een navigatiesysteem uit de auto ontvreemd. De inbraak heeft vermoedelijk ergens tussen vrijdagavond 21.45 en zaterdagochtend 03.45 uur plaatsgevonden. De politie komt graag in contact met getuigen. Ook informatie over rondhangende personen bij het Stationsplein kan waardevol zijn.

Laad meer Zaanstad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zaandam – Politie verricht drie aanhoudingen na mishandeling Zaandam

De politie heeft donderdag 23 maart rond 04.00 uur drie aanhoudingen verricht na een meldi…