Home Noord-Holland Zaanstad Auto-inbraken in Zaandam

Auto-inbraken in Zaandam

Afgelopen nacht is in ruim dertig auto’s ingebroken in Zaandam. Het gaat om auto’s in de omgeving van het Vurehout en de Conradwerf. De verdachten zijn vermoedelijk twee mannen op een donkerkleurige bromfiets. Het tweetal werd rond 3.00 uur gezien aan het Polkahof en de Conradwerf. Mensen die deze verdachten hebben gezien of meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). De verdachten hebben autoruiten ingeslagen en de auto’s doorzocht. Er zijn voornamelijk navigatiesystemen en losse goederen zoals zonnebrillen en cd’s weggenomen.

De politie doet onderzoek naar de auto-inbraken en heeft briefjes bij de auto’s achtergelaten met het verzoek aan de eigenaren om aangifte te komen doen.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Krommenie – Gezocht – Mishandeling – Zuiderhoofdstraat – Krommenie

Zondag rond 01.30 uur vond een mishandeling plaats aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. …