Home Noord-Holland Zaanstad Fietster gewond in Zaandam

Fietster gewond in Zaandam

Dinsdagmiddag is een 21-jarige fietster uit Zaandam gewond geraak bij een verkeersongeluk. De vrouw reed over de P.J. Troelstralaan in de richting van de Wibautstraat. Ter hoogte van de Van Houtenstraat stak zij over, tussen een rij wachtende automobilisten door. Op dat moment kwam er een 30-jarige automobilist uit Koog aan de Zaan aangereden vanuit de richting Wibautstraat en zag de fietster te laat waarna een botsing ontstond. De 21-jarige vrouw is met een gebroken, been, arm en sleutelbeen naar het ziekenhuis overgebracht.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Assendelft/Koog aan de Zaan – Verkeerscontrole in Zaanstad leidt tot bijna vijftig bekeuringen

In de avond en nacht van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober heeft de politie op twe…