Home Noord-Holland Zaanstad Babbeltruc gelukt aan de Irving Berlinstraat

Babbeltruc gelukt aan de Irving Berlinstraat

Dinsdag rond het middaguur is een 76-jarige vrouw uit Zaandijk slachtoffer geworden van een babbeltruc. Twee vrouwen belden aan bij haar woning aan de Irving Berlinstraat met een verhaal over een verstopte gootsteen. De vrouwen bekeken de gootsteen van de bewoonster en gingen weer weg. Kort daarna ontdekte de bewoonster dat het tweetal sieraden had weggenomen. De politie is op zoek naar de twee vrouwen die tussen de 25 en jaar zijn, een lichte huidskleur hebben en donkerblond en zwart haar hebben. Beiden droegen een zwarte glimmende jas tot op de knieën.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Assendelft/Koog aan de Zaan – Verkeerscontrole in Zaanstad leidt tot bijna vijftig bekeuringen

In de avond en nacht van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober heeft de politie op twe…