Home Noord-Holland Zaanstad Drie vernielers aangehouden

Drie vernielers aangehouden

Drie 18-jarige mannen uit Zaandam zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden wegens vernieling en openlijke geweldpleging. Agenten kregen melding dat een onbekend persoon zich in een achtertuin aan de Archangelstraat in Zaandam bevond. Getuigen gaven door dat het om drie mannen ging en dat zij al gevlucht waren waarvan een op de fiets. Agenten konden de verdachte op de fiets aanhouden in de Wijborgstraat, een op de Archangelstraat en de derde op de Havenstraat. De mannen hadden een poortdeur vernield. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Laad meer Zaanstad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Westknollendam – Drugslab aangetroffen na brand Westknollendam

De brand aan de Industrieweg in Westknollendam van 17 november is zeer waarschijnlijk vero…