Home Noord-Holland Zaanstad Aangehouden na mishandeling

Aangehouden na mishandeling

De politie is in de nacht van zaterdag op zondag rond 05:30 uur naar de Zuiddijk in Zaanstad gegaan, alwaar een jonge vrouw mishandeld zou zijn. Hier werd een 21-jarige vrouw aangetroffen dat ernstig gezichtsletsel had; zij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is op basis van een signalement gaan zoeken naar de daders van deze mishandeling. Na enig speurwerk hebben zij een 28-jarige man uit Zaandam aangehouden. Deze Zaandammer gedroeg zich tijdens zijn aanhouding zeer recalcitrant. Hij is ingesloten en de politie zet het onderzoek voort.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Fryslân/Noord-Holland – Zeven aanhoudingen voor productie van verdovende middelen

De Friese recherche heeft woensdagochtend 29 november zeven mannen aangehouden in een onde…