Home Noord-Holland Zaanstad Illegale gokapparatuur in beslag genomen

Illegale gokapparatuur in beslag genomen

Woensdagavond hield de politie in samenwerking met toezichthouders van gemeente Zaanstad een controle in Zaandam op illegaal gokken op voetbalwedstrijden. Aan deze controle werkten de Belastingdienst en Verispect ook mee. Verispect is een onafhankelijk inspectiebedrijf dat toezicht houdt op onder andere de Wet op de kansspelen. De controle is geinitieerd door het RIEC Noord-Holland.

Er werden in een tweetal gelegenheden in Zaandam illegale gokapparatuur aangetroffen die in beslag zijn genomen. De politie maakt proces-verbaal op tegen het illegaal gokken en onderzoekt de zaak verder. De gemeente Zaanstad zal ook maatregelen nemen.

Laad meer Zaanstad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Westknollendam – Drugslab aangetroffen na brand Westknollendam

De brand aan de Industrieweg in Westknollendam van 17 november is zeer waarschijnlijk vero…