Home Noord-Holland Zaanstad Man aangehouden na belediging agenten

Man aangehouden na belediging agenten

Foto (c) Jolanda van Kessel

Een 20-jarige man uit Zaandam is zondagochtend rond 02.45 uur aangehouden op de Noorderhoofdstraat in Krommenie. Agenten zagen op deze straat een auto staan die tegen de rijrichting in stond. Hiermee was een inrijverbod genegeerd. De 20-jarige bestuurder werd aangesproken door agenten. Hij werkte mee aan een blaastest en blies een ‘F’. Dit geeft aan dat iemand vermoedelijk teveel alcohol heeft genuttigd. De man kreeg een blikje aangereikt van iemand en begon hieruit te drinken. Nadat hem herhaaldelijk was gevraagd dit niet te doen begon hij de agenten te beledigen. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Zaandijk.  Bij zijn insluiting werden twee wikkels met vermoedelijk cocaïne aangetroffen.

Laad meer Zaanstad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Westknollendam – Drugslab aangetroffen na brand Westknollendam

De brand aan de Industrieweg in Westknollendam van 17 november is zeer waarschijnlijk vero…