Home Noord-Holland Zaanstad Vier zakkenrollers aangehouden

Vier zakkenrollers aangehouden

De politie hield vrijdag in totaal vier zakkenrollers uit Bulgarije aan op de Gedempte gracht in Zaandam. Het gaat om vier vrouwen in de leeftijd van 20 tot 39 jaar. Om 13.53 uur werd de politie gealarmeerd nadat een beveiliger van een kledingwinkel aan de Gedempte gracht in Zaandam zag dat twee vrouwen heel dicht tegen een andere vrouw stonden en haar probeerde te bestelen. Hij hield de vrouwen aan en leverde ze over aan de politie.

Zo’n tweeën half uur later werden nog twee vrouwen aangehouden in dezelfde winkel. Een beveiliger had gezien dat de vrouwen geprobeerd hadden een portemonnee uit een tas van een vrouw te halen. De vier verdachten zijn na verhoor op het politiebureau in verzekering gesteld. De politie onderzoekt of het viertal met elkaar heeft samengewerkt.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Krommenie – Gezocht – Mishandeling – Zuiderhoofdstraat – Krommenie

Zondag rond 01.30 uur vond een mishandeling plaats aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. …