Home Noord-Holland Zaanstad Bromfietser met drank op

Bromfietser met drank op

De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag een 18-jarige bromfietser uit Zaandam aan wegens het rijden onder invloed van alcohol. Agenten zagen de man rijden op de Diederik Sonoyweg in Zaandam en gaven hem een stopteken die genegeerd werd. Op een gegeven moment raakte de politie de bromfietser kwijt maar kon het adres van de man achterhalen. De Zaandammer, een beginnend bestuurder, had bijna vijf keer te veel gedronken dan toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Krommenie – Gezocht – Mishandeling – Zuiderhoofdstraat – Krommenie

Zondag rond 01.30 uur vond een mishandeling plaats aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. …