Home Noord-Holland Zaanstad Bromfietser met drank op

Bromfietser met drank op

De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag een 18-jarige bromfietser uit Zaandam aan wegens het rijden onder invloed van alcohol. Agenten zagen de man rijden op de Diederik Sonoyweg in Zaandam en gaven hem een stopteken die genegeerd werd. Op een gegeven moment raakte de politie de bromfietser kwijt maar kon het adres van de man achterhalen. De Zaandammer, een beginnend bestuurder, had bijna vijf keer te veel gedronken dan toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Zaanstad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Westknollendam – Drugslab aangetroffen na brand Westknollendam

De brand aan de Industrieweg in Westknollendam van 17 november is zeer waarschijnlijk vero…