Home Noord-Holland Zaanstad Verkeersruzie op de A8

Verkeersruzie op de A8

Een mislukte invoegactie ontaardde donderdagochtend in een verkeersconflict. Twee bestuurders, afkomstig uit Zaandam kwamen vanaf de A7 en wilden invoegen op de A8, hetgeen kennelijk niet soepel verliep. Na dit conflict reden beiden verder en raakte een van de Zaandammers het voertuig van de man waarmee hij een conflict had. Hierdoor ontstond schade, geen letsel. De bestuurder van de beschadigde bestelbus belde hierop de politie die kort daarna ter plaatse kwam.  De andere Zaandammer bleek zich inmiddels op het politiebureau gemeld te hebben. Op de politiebureau is de zaak afgehandeld.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Krommenie – Gezocht – Mishandeling – Zuiderhoofdstraat – Krommenie

Zondag rond 01.30 uur vond een mishandeling plaats aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. …