Home Noord-Holland Zaanstad Diefstal met geweld

Diefstal met geweld

De politie hield maandagavond een 37-jarige man uit Zaandam aan wegens diefstal met geweld. Een 22-jarige man uit Zaandam stond met zijn auto aan de Czarinastraat te wachten op een vriend. Een man maakte het gebaar dat hij zijn autoraam moest openen. Toen de Zaandammer dit deed, pakte de man zijn telefoon en autosleutels af. Hij beschuldigde de automobilist van allerlei zaken en gaf hem klappen tegen zijn hoofd. De automobilist en zijn vriend die aan kwam lopen, moesten met de 37-jarige man mee naar zijn woning. Hij bedreigde de 22-jarige man met een mes. In de woning kon de Zaandammer de politie bellen. Agenten konden de verdachte opsporen en aanhouden op de Czaar Peterstraat. De politie onderzoekt deze zaak verder.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Zaandam – Politie onderzoekt woningbrand in Zaandam

De politie onderzoekt een brand in een woning aan de Jan Windhouwerstraat in Zaandam. Vrij…