Home Noord-Holland Zaanstad Baasje gezocht van dood gevonden hond

Baasje gezocht van dood gevonden hond

De Zaanse Stichting Dierenzorg kreeg dinsdagochtend omstreeks 07.00 uur een melding binnen dat er een dode hond was gevonden op de J.H. Cardinaelstraat. Agenten troffen de hond aan. Het betrof een jonge Siberische Husky pup van circa 3 maanden oud (zie foto). De doodsoorzaak van de hond wordt onderzocht. De politie is op zoek naar de baas van de hond en naar mogelijke getuigen. Zij worden verzocht te bellen met de dierenpolitie op 144. Ook kunnen zij anoniem een melding doen op 0800-7000.

 

Laad meer Zaanstad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Westknollendam – Drugslab aangetroffen na brand Westknollendam

De brand aan de Industrieweg in Westknollendam van 17 november is zeer waarschijnlijk vero…