Home Noord-Holland Zaanstad Man met teveel alcohol rijdt tegen verkeerslicht

Man met teveel alcohol rijdt tegen verkeerslicht

Een 54-jarige man uit Zaandam werd vrijdagavond omstreeks 19.30 uur aangehouden op de Walraven van Hallstraat in Zaandam. Een getuige belde de politie en vertelde dat een auto tegen een verkeerslicht was aangereden. De bestuurder was inmiddels uitgestapt en trachtte zijn auto weg te duwen, maar dit lukte niet. Agenten lieten de man blazen. Hij had een alcoholpromillage van 1,5 in zijn bloed. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn auto moest worden weggesleept.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Krommenie – Gezocht – Mishandeling – Zuiderhoofdstraat – Krommenie

Zondag rond 01.30 uur vond een mishandeling plaats aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. …