Home Noord-Holland Zaanstad Man met teveel alcohol rijdt tegen verkeerslicht

Man met teveel alcohol rijdt tegen verkeerslicht

Een 54-jarige man uit Zaandam werd vrijdagavond omstreeks 19.30 uur aangehouden op de Walraven van Hallstraat in Zaandam. Een getuige belde de politie en vertelde dat een auto tegen een verkeerslicht was aangereden. De bestuurder was inmiddels uitgestapt en trachtte zijn auto weg te duwen, maar dit lukte niet. Agenten lieten de man blazen. Hij had een alcoholpromillage van 1,5 in zijn bloed. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn auto moest worden weggesleept.

Laad meer Zaanstad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Assendelft – Agent verwond bij aanhouden verdachte jeugdoverlast

Op woensdagavond 25 januari krijgen agenten melding van een grote groep jongeren die overl…