Home Noord-Holland Volendam Fuseren met Zeevang. Praat en denk mee!

Fuseren met Zeevang. Praat en denk mee!

Afgelopen week heeft de gemeente huis-aan-huis een informatiefolder laten bezorgen over een eventuele fusie met de gemeente Zeevang. Als u de folder niet heeft ontvangen dan kunt u deze afhalen bij de receptie van het Stadskantoor in Volendam. In de folder vraag de gemeente u om mee te praten en te denken. Dit kan tijdens twee informatieavonden. Hier zullen wij één en ander mondeling toelichten. Uiteraard kunt u tijdens deze avond vragen stellen en uw mening over de eventuele fusie kenbaar maken. Daarna moet onze gemeenteraad een besluit nemen over al dan niet fuseren. En daarin speelt de mening van onze burgers een grote rol. Kom daarom naar één van de informatieavonden!

Datum                         Aanvang    Locatie
Woensdag 6 maart     19.30 uur   PX Pop- en Cultuurhuis, Zeestraat, Volendam.
Maandag 11 maart     19.30 uur   Schepenmakersdijk 16, Edam.

Bent u ook voornemens te komen? Laat dan vóór 4 maart weten bij welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn. Dit kan door een email te sturen naar: fusie@edam-volendam.nl of door te bellen met telefoonnummer: (0299) 398 307

Laad meer Volendam

Geef een reactie

Bekijk ook

Troostprijs voor de Graafschap en Telstar 2-2

Afgelopen vrijdag in Doetinchem won er niemand; de Graafschap niet, Telstar niet en ook he…