Home Noord-Holland Texel Woninginbraak in Den Burg

Woninginbraak in Den Burg

In een woning aan de Waal en Burgerdijk in Den Burg werd woensdag tussen 00.30 en 07.30 uur ingebroken. Men is waarschijnlijk binnengekomen via de acherdeur die vermoedelijk niet op slot zat. Er werd een tablet weggenomen en geld. De politie besteedt veel aandacht aan het opsporen van verdachten van woninginbraken. Dat gebeurt onder meer met technisch onderzoek en buurtonderzoek. Op het gebied van preventie werkt de politie nauw samen met gemeenten. Burgers kunnen zelf ook veel doen om een inbraak in hun woning te voorkómen. Zorg bijvoorbeeld voor goed hang- en sluitwerk en leg geen huissleutels onder de deurmat of in de bloembak.

Laad meer Texel

Geef een reactie

Bekijk ook

WhatsAppen niet bewezen: Werkstraf en ontzegging rijbevoegdheid voor dodelijk verkeersongeval op Texel

De rechtbank Noord-Holland heeft op 23 november 2017 aan de 26-jarige P.H. een werkstraf o…