Home Noord-Holland Purmerend Agressieve bromfietsster

Agressieve bromfietsster

De politie heeft op de Linnaeuslaan in Purmerend in de nacht van zaterdag op zondag een 24-jarige vrouw uit Purmerend aan de kant gezet, toen zij met passagier zonder helm op de bromfiets reed. De Purmerendse was direct recalcitrant en kon geen ID-bewijs tonen. Hierop werd zij aangehouden en gezien haar gedrag, beledigingen, bedreigingen en verzet werd zij met transportboeien overgebracht naar het politiebureau, waar zij de nodige bekeuringen kreeg. Ook is aangifte tegen de vrouw gedaan voor belediging.

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Aanhoudingen in onderzoek naar gewelddadige berovingen

In het onderzoek naar twee gewelddadige berovingen op een 50-jarige ondernemer uit de geme…