Home Noord-Holland Purmerend Woninginbraak Purmerend

Woninginbraak Purmerend

De politie heeft een onderzoek ingesteld na de melding van een inbraak in een woning op het Rosa Luxemburgpark. Woensdagavond rond 20.20 uur kwam de melding van de inbraak binnen bij de politie en is er door de politie met meerdere eenheden in de woning en in de directe omgeving gezocht naar de mogelijke daders. Helaas werden er geen inbrekers aangetroffen. Volgens een getuige zouden drie lichtgetinte mannen, van wie er eentje met een baardje, bij de woning zijn gezien. Dit drietal hadden donkere kleding aan en allen waren tussen de 25-35 jaar oud. Ook de hondengeleider van de politie heeft met zijn hond gespeurd in de omgeving.

Laad meer Purmerend

Geef een antwoord

Bekijk ook

Purmerend – Daders gezocht van plofkraak

Vrijdagochtend 23 september rond 03:00 uur vond er een plofkraak plaats bij een juwelier a…