Home Noord-Holland Purmerend Aangehouden voor openlijke geweldpleging

Aangehouden voor openlijke geweldpleging

De politie heeft zaterdagavond na een vechtpartij een 19-jarige man en een 16-jarige jongen uit Purmerend aangehouden voor openlijke geweldpleging in een horecagelegenheid aan de Westerstraat in Purmerend. Zij worden verdacht van mishandeling van mogelijk meerdere personen. Ook werd een 26-jarige man aangehouden: hij bleek iemand geslagen te hebben met een barkruk.

Tijdens deze vechtpartij moesten meerdere politie-eenheden ter plaatse komen om de rust terug te laten keren. De politie is hierbij genoodzaakt geweest om geweld te gebruiken. Ook een politiehond werd hiervoor ingezet.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en de drie verdachten zijn ingesloten.

Laad meer Purmerend

Geef een antwoord

Bekijk ook

Purmerend / Zaandijk – Man aangehouden na achtervolging

Woensdag 28 september is op de A8 een 55-jarige man uit Purmerend aangehouden na een achte…