Home Noord-Holland Purmerend Regio op slot controle

Regio op slot controle

Regio op slot is een actie waarbij regelmatig op verschillende locaties, bij in- en uitvalswegen, controles worden gehouden. Door de inzet van ANPR (kentekenherkenning) worden ‘goede’ automobilisten ontzien en kunnen bekenden van de politie er eerder worden uitgepikt door politiemotorrijders. Deze acties komen tot stand in samenwerking met de Douane en de Belastingdienst.

De politie hield dinsdagavond van 15.30 uur tot 23.30 uur een Regio op slot controle aan de Churchillaan en het Gildeplein in Purmerend. In totaal werden 1.698 voertuigen gescand door de ANPR. Agenten controleerden 93 voertuigen. Drie personen bleken nog openstaande boetes te hebben die zij inmiddels betaald hebben. Een van deze drie, een 28-jarige man uit Purmerend, werkte niet mee en verstoorde de openbare orde. De man, een bekende van de politie, is aangehouden.

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Brand in bedrijfspand Purmerend

Maandag 27 november, rond kwart voor vijf in de ochtend, kreeg de brandweer melding van ee…