Home Noord-Holland Purmerend Verkeerscontrole Donkere Dagen Offensief

Verkeerscontrole Donkere Dagen Offensief

De politie hield maandag tussen 15.00 uur en 00.00 uur een verkeerscontrole op de Verzetslaan en Ohmstraat in Purmerend in het kader van het Donkere Dagen Offensief. De politie controleert de komende tijd regelmatig op verschillende locaties en bij in- en uitvalswegen. Door de inzet van ANPR (kentekenherkenning) worden ‘goede’ automobilisten ontzien en kunnen bekenden van de politie er eerder worden uitgepikt door politiemotorrijders.

In totaal werden 3259 voertuigen door de ANPR gescand. De politie controleerde 140 voertuigen. Een 36-jarige man had nog een vonnis openstaan van enkele honderden euro’s. Twee anderen die in dezelfde auto zaten, bleken bekenden van de politie. Een ander had ook nog een boete openstaan die hij op het politiebureau mocht betalen. Een automobilist die bekend staat als inbreker werd staande gehouden ter controle. De politie deelde twee boetes uit: een voor het niet bij zich hebben van een rijbewijs en een voor het vervoeren van een kind dat niet in een kinderzitje zat.

 

Laad meer Purmerend

Geef een antwoord

Bekijk ook

Purmerend – Hoge score rijden onder invloed

Een korte verkeerscontrole door een groep politie-studenten van 19.00 tot 22.00 uur op de …