Home Noord-Holland Purmerend Geen gordel, wel gedronken

Geen gordel, wel gedronken

Tijdens een verkeerscontrole op de Flevostraat in Purmerend heeft de politie maandagmiddag rond 15:00 uur een drankrijder aangehouden. De automobilist werd aan de kant gezet omdat hij geen gordel droeg. Een blaastest toonde daarna aan dat er drank in het spel was. De man kreeg twee boetes die hij direct betaalde.

Op de Flevostraat werden tussen 13:30 en 16:30 uur in totaal enkele tientallen boetes uitgedeeld voor het niet dragen van de gordel (10x) en het rijden op een opgevoerde bromfiets (9x). De agenten hoorden één van de bromfietsen al van verre aankomen omdat in de uitlaat van de bromfiets een groot gat zat. De bestuurder kreeg een boete van 180 euro voor het rijden met een lekke uitlaat. Tot slot werd tijdens de controle een bromfietser betrapt die zonder rijbewijs reed.

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Brand in bedrijfspand Purmerend

Maandag 27 november, rond kwart voor vijf in de ochtend, kreeg de brandweer melding van ee…