Home Noord-Holland Purmerend Dieven stelen koffiezetapparaat uit boot

Dieven stelen koffiezetapparaat uit boot

De politie hield maandag en dinsdag drie mannen uit Purmerend, variërend in leeftijd van 19 en 20 jaar, aan wegens heling. In de periode tussen 17 februari en 20 februari was er ingebroken in een boot die lag aan de Overweerse Polderdijk in Purmerend. De dieven hadden alles overhoop gehaald en waren er onder andere vandoor gegaan met twee fietsen en een koffiezetapparaat. Via een verkoopsite werden enige tijd later een aantal van die gestolen goederen te koop aangeboden. De politie onderzocht de zaak en kon het drietal opsporen. De politie hield de drie mannen aan. Ze zijn na verhoor in verzekering gesteld. De zaak wordt verder onderzocht.

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…