Home Noord-Holland Hoorn Alcoholcontrole in Enkhuizen en De Goorn

Alcoholcontrole in Enkhuizen en De Goorn

In de nacht van zaterdag op zondag werd van 22.00 toto 04.30 uur gecontroleerd op alcohol op de Lindenlaan in Enkhuizen. In totaal werd van 110 bestuurders een ademtest afgenomen. Er werd een overtreding geconstateerd. Een beginnend bestuurder blies 245 ug/l. De toegestane hoeveelheid voor beginnend bestuurders is 90 ug/l. Deze bestuurder kreeg een rijverbod van enkele uren.

Op de Zuid-Spierdijkerweg in De Goorn werd zondagochtend van 02.15 tot 04.30 uur een alcoholcontrole gehouden. Er werden in totaal 130 blaastesten afgenomen van bestuurders. Twee beginnend bestuurders waren in overtreding. Zij kregen een rijverbod van enkele uren.

Laad meer Hoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…