Home Noord-Holland Hoorn Belg weigert ademanalyse

Belg weigert ademanalyse

Op zaterdagmorgen omstreeks 04.35 uur controleerde de politie een 27-jarige man uit Schaerbeek (België) in een personenauto op de Pakhuisstraat in Hoorn. De man bleek alcohol te hebben gebruikt. Nadat hij was overgebracht naar het politiebureau, weigerde hij mee te werken aan een ademanalyse. De weigering wordt in het Nederlands recht aangemerkt als misdrijf. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij moest bovendien zijn rijbewijs inleveren. Bij controle bleek er nog een vordering op de man te zijn van tweeduizend euro. Bovendien staat hij te boek als ongewenst vreemdeling. De man is ingesloten.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…