Home Noord-Holland Hoorn Twee mannen aangehouden voor mishandeling in Enkhuizen

Twee mannen aangehouden voor mishandeling in Enkhuizen

Een 46-jarige en een 19-jarige man, beiden afkomstig uit Bovenkarspel, zijn zondagavond rond 22.30 uur aangehouden op de Hertog Albrechtstraat in Enkhuizen. De mannen worden ervan verdacht een 20-jarige man uit Wervershoof te hebben mishandeld. Dit gebeurde rond 21.45 bij de Mc Donalds op De Dolfijn. De 20-jarige man liep hier naar buiten met drie anderen toen de twee verdachten uit hun auto stapten en naar hen toeliepen. De 19-jarige man sloeg de 20-jarige man met de vuist in het gezicht. Vervolgens werd hij door de 46-jarige man bij zijn keel vastgepakt waarna de 19-jarige man hem nog een aantal keren in het gezicht sloeg. Vervolgens reden de verdachten weg. De politie trof de auto aan op de Hertog Albrechtstraat. De twee mannen stapten op dit moment uit de auto. Zij werden aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…