Home Noord-Holland Hoorn Jongen met drugs en steekwapens

Jongen met drugs en steekwapens

De politie hield zaterdagavond een 16-jarige jongen uit Zwaag aan die in het bezit was van harddrugs en twee steekwapens. Surveillerende agenten zagen een jongen lopen over de Koepoortweg in Hoorn die zich verdacht gedroeg toen hij de politie in het oog kreeg. De agenten hielden de jongen staande en vroegen hem naar zijn legitimatiebewijs. Omdat hij deze niet kon tonen werd hij gefouilleerd. De politie trof twee steekwapens aan en een hoeveelheid harddrugs. De jongen is meegenomen naar het politiebureau en de zaak wordt verder onderzocht.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…