Home Noord-Holland Hoorn Alcoholcontroles

Alcoholcontroles

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er van 22.00 tot 00.30 uur in Enkhuizen op alcohol gecontroleerd. Er werd gecontroleerd op het Westeinde en op de Mandeladreef. In totaal moesten 250 bestuurders blazen. Een 62-jarige automobilist moest zijn rijbewijs inleveren. Hij blies 715 ug/l. Dit is meer dan driemaal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Het rijbewijs wordt ingevorderd bij 570 ug/l. Er werden drie andere overtredingen geconstateerd. Deze bestuurders kregen een rijverbod opgelegd.

Hierna werd er gecontroleerd op de Oostergouw in Hoorn. Hier moesten 96 bestuurders blazen. Een bestuurder blies hier 565 ug/l, een andere 235 ug/l.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…