Home Noord-Holland Hoorn Vrouw dupe van truc

Vrouw dupe van truc

Een 81-jarige bewoonster van Betsy Perk in Hoorn was woensdag 27 februari jl. de dupe van een truc. Rond 15.00 uur werd er aangebeld door een man die zich uitgaf als pakjesbezorger. Hij kwam een pakketje afleveren waar nog een bedrag van 80 eurocent voor betaald moest worden. De bezorger kon het bedrag echter niet contant innen omdat dat tegenwoordig via een pinapparaat moet. Het slachtoffer gaf haar pas af, dat naast een soort pinapparaat (op een telefoon gelijkend voorwerp) gehouden werd. Na invoeren van de pincode bleek het apparaat (volgens de bezorger) een storing te hebben. Vervolgens ging de man met het pakketje weer weg. Dezelfde en daarop volgende dagen werden geldbedragen van de rekening van de slachtoffer gehaald.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…