Home Noord-Holland Hilversum Autodief aangehouden

Autodief aangehouden

Dinsdagavond 25 juni heeft de politie een man aangehouden omdat hij een auto had gestolen.

Een getuige belde omstreeks 21.05 uur naar de politie omdat een bestuurder op de Herengracht bijna een aanrijding had veroorzaakt en er vandoor was gegaan. Agenten gingen ter plaatse en troffen een 68-jarige man uit Muiden aan. De man verklaarde dat een bestuurder hem op een haar na tegen zijn auto was gereden en daarna was uitgestapt en weggelopen.

Tijdens het controleren van de auto bleek dat het voertuig als gestolen gesignaleerd stond. Aan de hand van het opgegeven signalement zagen agenten ter hoogte van de Herengracht een man lopen die daar aan voldeed. De 19-jarige man uit Amsterdam werd aangehouden op verdenking van het stelen van de auto en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…