Home Noord-Holland Hilversum Man aangehouden voor mishandeling

Man aangehouden voor mishandeling

Zondagavond ontstond onenigheid in een cafetaria. Een man zou agressief zijn geweest naar medewerkers. Rond 18.35 uur kwam de melding dat een man medewerkers van een cafetaria aan de Groest in Hilversum zou hebben geslagen en geschopt. Er bleek onenigheid over een bestelling te zijn geweest waarna de man agressief werd. De man, 54 jaar uit Hilversum, meldde zichzelf op het politiebureau en werd aangehouden. Ambulancepersoneel onderzocht één van de medewerkers, niemand hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De Hilversummer zit vast.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…