Home Noord-Holland Hilversum Poging woninginbraak in Bussum

Poging woninginbraak in Bussum

Maandagavond werd geprobeerd in te breken in een woning in Bussum. Twee verdachten konden worden aangehouden. Rond 21.40 uur kwam de melding dat een bewoonster van de Jacobus Bellamylaan in Bussum twee mannen de tuin uit zag rennen. Bij de woning bleek een keukenraam geforceerd. Agenten waren snel ter plaatse en konden twee verdachten, een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 37-jarige man, aanhouden.

Een getuige had eerder op de avond een voertuig gezien waarin twee mannen zaten. Het signalement dat de getuige opgaf kwam overeen met de aangehouden verdachten. Agenten troffen de auto aan in de buurt van de woning waar getracht was in te breken. De auto werd in beslag genomen. Uit de woning bleek niks weggenomen, de twee werden vermoedelijk gestoord bij hun poging.

 

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…