Home Noord-Holland Hilversum Man doet valse aangifte van beroving

Man doet valse aangifte van beroving

Een man had in februari aangifte gedaan van diefstal van zijn tas. Na onderzoek heeft de politie nu achterhaald dat de aangifte vals was. Op 6 februari zou een 34-jarige Hilversummer zijn beroofd van zijn tas door iemand op een brommer op de Vaartweg. De brommerrijder zou langs de man zijn heengereden en de tas uit de handen hebben getrokken waardoor de Hilversummer zou zijn gevallen.

Het straatroventeam onderzocht deze zaak en kwam erachter dat de man valse aangifte had gedaan. De man werd verhoord en bekende dat het verhaal verzonnen was. Hij gaf aan in geldnood te zitten. Tegen de Hilversummer is proces-verbaal opgemaakt voor oplichting.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…