Home Noord-Holland Hilversum Man schopt en bedreigt agent

Man schopt en bedreigt agent

Zondag hielden agenten een man aan. In de politieauto werd hij agressief en schopte, bedreigde en spuugde naar een agent. Rond 08.25 uur reden agenten over de Groest. Ze zagen een man staan die onzedelijke handelingen verrichtte. Agenten spraken hem daarop aan en vorderde zijn identiteitsbewijs. Dit wilde de man niet geven. Na nog een keer dit gevraagd te hebben en bij wederom een weigering werd de man aangehouden voor het niet tonen van een identiteitsbewijs en schennispleging.

In de politieauto ging de man zich agressief gedragen. Hij schopte een agent, spuugde naar een agent en uitte beledigende en bedreigende taal. De 24-jarige man uit Bussum is een bekende van de politie. Hij zit vast en wordt dinsdag voorgeleid bij de rechter-commissaris in Utrecht.

Laad meer Hilversum

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…