Home Noord-Holland Hilversum Overval woning aan de Van Riebeeckweg

Overval woning aan de Van Riebeeckweg

Maandag werd een woning in Hilversum overvallen door drie onbekende mannen. Rond 15.30 uur werd bij een woning aan de Van Riebeeckweg aangebeld. Toen de deur werd open gedaan kwamen drie mannen de woning in. De bewoner werd bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Ook gaf één van de verdachten de bewoner een aantal klappen. De drie gingen er rennend met buit vandoor.

De bewoner rende achter de mannen aan richting het verzorgingstehuis aan de Van Riebeeckweg. Hij zag hoe de drie mannen in een wit bestelbusje, die een ladder op het dak had, stapten en wegreden. De bewoner hield een auto staande en vroeg de bestuurder achter het bestelbusje aan te rijden. Toen het busje uit het zicht raakte, ging de man naar het politiebureau en schakelde de politie in.

Signalementen

Verdachte één had een donkere huidskleur, rond de 1.90 meter lang, met een mager postuur en een kaal hoofd. Hij droeg een blauwe bontjas met bruine bontkraag, een spijkerbroek en een zonnebril. De tweede verdachte had een donkere huidskleur, rond de 1.80 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een korte zwarte jas en een spijkerbroek. De derde verdachte had een donkere huidskleur en was rond de 1.85 meter lang.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…