Home Noord-Holland Hilversum Man aangehouden voor diefstal fors geldbedrag

Man aangehouden voor diefstal fors geldbedrag

Maandag werd een man aangehouden op verdenking van het stelen van een groot geldbedrag uit een woning. Van dit geld heeft de man vermoedelijk twee auto’s, waaronder een dure sportauto gekocht. Een bejaarde vrouw bewaarde in een woning in Hilversum bijna een ton aan contant geld. Vanwege haar gezondheidstoestand werd zij enkele weken geleden opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw liet het geldbedrag achter in haar woning.

De vrouw vroeg tijdens haar ziekenhuisopname aan een bekende van haar het geld uit de woning te halen. De vrouw vroeg specifiek naar het geldbedrag maar dit bleek grotendeels verdwenen te zijn. Het woning-inbrakenteam startte een onderzoek en al snel kwam een 52-jarige man uit Hilversum naar voren als verdachte in deze zaak. Het gaat hier om een bekende van de vrouw die kans had gezien de woning binnen te komen. De man werd op maandag 25 maart aangehouden. Zijn onlangs gekochte sportauto, een Porsche en de andere auto, werden inbeslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat deze voertuigen zijn aangekocht met het gestolen geld. Donderdag is de verdachte voorgeleid aan de rechter commissaris.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…