Home Noord-Holland Hilversum Getuigen melden verdachte situatie in Bussum

Getuigen melden verdachte situatie in Bussum

Dinsdag zag een getuige twee mannen uit een busje stappen en wegrennen. Rond 11.45 uur zagen meerdere getuigen hoe een busje met hoge snelheid de Docter Schaepmanlaan in Bussum inreed, stopte en er twee mannen uitsprongen die wegrenden in de richting van de Nijverheidslaan. Op de Ceintuurbaan konden de twee, 20 en 18 jaar uit Bussum, door toegesnelde agenten worden aangehouden. Het busje bleek valse kentekenplaten te hebben en gestolen te zijn uit de regio Brabant. Het busje is in beslag genomen, de Bussumers zitten vast.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…