Home Noord-Holland Hilversum Koperdieven weten te ontsnappen

Koperdieven weten te ontsnappen

Op maandagochtend was er een verdachte situatie aan de Nieuwe Crailoseweg in Hilversum. De politie vond koper maar de verdachten waren al weg. Rond 08.00 uur kreeg de politie melding van een verdachte situatie met drie personen die in de bosjes aan de Nieuwe Crailoseweg aan het struinen waren. Toen agenten op de plek waren aangekomen, bleken de personen al met een blauwe Volkswagen Golf te zijn weggereden. De mannen met Oost-Europees uiterlijk hadden een zwarte sporttas meegenomen. In de bossages vonden agenten koperdraden. De agenten hebben nog enige tijd op de uitkijk gestaan, maar de verdachten zijn niet meer teruggekomen.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…