Home Noord-Holland Hilversum Loempiakraam/wagen gestolen

Loempiakraam/wagen gestolen

Tussen zaterdag 16 februari en vrijdag 22 februari werd vanaf een parkeerplaats een Loempiakraam gestolen. De eigenaar van een loempiakraam had deze neergezet op een parkeerplaats aan de Zeverijnstraat. Toen hij de kraam vrijdag 22 februari wilde ophalen, bleek deze gestolen. Het slot was geforceerd.

Het betreft een witte loempiakraam/wagen die aan de trekhaak van een auto wordt bevestigd om vervoerd te kunnen worden. Op de zijkant staat in rode letters: Vietnamese Loempia’s. De wagen heeft één as, twee wielen en kenteken 02-HZ-VN.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…