Home Noord-Holland Hilversum Man aangehouden voor heling, goederen van woninginbraak gevonden

Man aangehouden voor heling, goederen van woninginbraak gevonden

Woensdag 20 februari werd een man aangehouden voor heling van een fiets. Op de plek waar de verdachte vandaan kwam werden goederen gevonden afkomstig van een woninginbraak. Rond 16.00 uur zagen toezichthouders een man lopen over de Brinklaan in Bussum met een aantal lege kratten. Dit vonden ze vreemd en volgden de man. Hij liep een steeg in en kwam terug zonder kratten. Na korte tijd kwam hij de Brinklaan opgefietst. De fiets bleek een kapot slot te hebben en de verdachte gaf aan dat de fiets niet van hem was. Hierop werd hij, 24 jaar uit Hilversum, aangehouden op verdenking van heling.

In de steeg waar de verdachte de kratten achter liet, werden goederen gevonden die afkomstig waren van een woninginbraak aan de Thorbeckelaan in Naarden van begin januari. De spullen werden in beslag genomen. De mogelijke betrokkenheid van de verdachte bij de woninginbraak wordt onderzocht. Hij zit vast.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…