Home Noord-Holland Den Helder Openlijke geweldpleging Jan Verfailleweg

Openlijke geweldpleging Jan Verfailleweg

Drie jongens in de leeftijd van 15 tot en met 20 jaar, allemaal afkomstig uit Den Helder, zijn zondagochtend rond 02.00 uur aangehouden. De politie kreeg een melding dat er vernielingen werden gepleegd bij een tankstation. Ter plaatse werd een geopende container en een vernielde magnetron op straat aangetroffen. Ook werden er meerdere plastic handschoenen aangetroffen die gebruikt worden bij het tanken. Achter het tankstation werden de drie jongens aangetroffen die voldeden aan het signalement wat was doorgegeven door de melder. Zij werden aangehouden.

Laad meer Den Helder

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Helder – Politie zoekt getuigen autobranden

In de nacht van woensdag op donderdag hebben twee auto’s in brand gestaan in de Pieter Str…