Home Noord-Holland Den Helder Vrouw dupe van truc

Vrouw dupe van truc

Een 82-jarige bewoonster van Bernhardplein in Den Helder was maandag jl. de dupe van een truc. Rond 16.20 uur werd er aangebeld door een man die zich uitgaf als pakjesbezorger. Hij kwam een pakketje afleveren waar nog een bedrag van 80 eurocent voor betaald moest worden. De bezorger kon het bedrag echter niet contant innen omdat dat tegenwoordig via een pinapparaat moet. Het slachtoffer gaf haar pas af, dat naast een soort pinapparaat (op een telefoon gelijkend voorwerp) gehouden werd. Na invoeren van de pincode bleek het apparaat (volgens de bezorger) een storing te hebben. Vervolgens ging de man met het pakketje weer weg. Dezelfde en daarop volgende dagen werden geldbedragen van de rekening van de slachtoffer gehaald. Een 81-jarige bewoonster van het Heiligharn gebeurde even daarvoor hetzelfde.

 

Laad meer Den Helder

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Helder – Politie zoekt getuigen autobranden

In de nacht van woensdag op donderdag hebben twee auto’s in brand gestaan in de Pieter Str…